Over Tom

Tom Goossens, geboren in 1976 in Groningen, heeft zich als professioneel fotograaf gespecialiseerd in foto’s voor de toeristische en recreatieve branche. Het is zijn doel om Nederland zo mooi en realistisch mogelijk in beeld te brengen.

Foto gemaakt door: Björn Goossens / BG CREATIVE

Tom is opgegroeid in de kunsthandel en lijstenmakerij van zijn ouders in de stad Groningen. Al van jongs af aan is hij geïnspireerd door schilders en andere kunstenaars. Zijn vader was een gepassioneerd hobbyfotograaf en heeft hem de eerste beginselen van fotografie bijgebracht. Het ambachtelijke en creatieve vak van lijstenmaker was voor Tom de basis voor een carrière als professioneel fotograaf.

Foto gemaakt door: Björn Goossens / BG CREATIVE

Tom is getrouwd met Conny. Björn is hun zoon. Björn volgt de studie Film & Media (AV-specialist) bij D’Drive van het Friesland College in Leeuwarden. Hij wordt opgeleid tot een specialist op het gebied van camerawerk, editten en visuele effecten, om een verhaal te kunnen vertellen met beeld en geluid. Net als zijn vader heeft Björn voor een creatief beroep gekozen en ze gaan regelmatig samen op pad op te fotograferen en te filmen.

Björn bezig met filmopnames